keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Happy halloween!

Temppurekvisiittaa enemmän Daisya
huoletti se, että kavereita piti odotella!
Kellojenkäännön pimentäessä illat entisestään piristimme sunnuntaita oman tallin naamiaisratsastuksella. Koko porukka naamioitui erilaisiksi hirviöiksi, koristeli hevosetkin asiaankuuluvasti ja lähti pimenevään iltaan suorittamaan temppurataa.

Daisylla oli ollut pohjille kaksi vapaapäivää, joten minulla oli epäilykseni siitä, miten ilta tulee sujumaan. Vaan pikku hevonen pääsi taas yllättämään positiivisesti, se ei ollut moksiskaan koristevaloilla valaistusta pöydästä, tötsistä, viirein koristelluista estetolpista ja muista koristeista. Ainoastaan viuhkana olevat käyntipuomit aiheuttivat vähän raviaskelia ja hermostumista, kun askelmerkit eivät aina osuneet kohdilleen. Niidenkin aiheuttama harmistus haihtui heti, kun mokomat puomit jäivät taakse. Vedellä täytetyn kolapullonkin vieminen kentän laidalta toiselle ja asettaminen pöydän päälle onnistui helposti. Pienestä hevosesta on etua tällaisissa!

Tuollainen käynnissä tehtävien juttujen tekeminen on hauskaa, olisi joskus ihan jännä treenata Daisyn kanssa western-puolen trail-ratoja molempien mielenvirkistykseksi! Veikkaan, että se suoriutuisi pienellä harjoituksella hyvin useimmista tehtävistä kotikentällä, kun kaikki on tuttua.

Kaikkien suoriuduttua radasta kävimme vielä ratsastamassa naapuruston läpi. Yleisöä tosin oli vähänlaisesti, leikkimässä olevat lapsetkin taisivat pelottaa enemmän hevosia kuin me heitä :)

Radanpätkä odottamassa ratsastajia.

Kurpitsamaskiajatus kaatui värien sekoittumattomuuteen, mutta ehkä
tuo pellelook (onneksi kukaan ei soittanut 112) oli ainakin tarpeeksi omituinen.
Daisyn mielestä emännässä tai hämähäkkikypärässä ei ollut mitään omituista.2 kommenttia:

  1. Mikä kaunotar! Siis Daisy. Sun maski on karmiva, mutta niin oli ilmeisesti tarkoituskin. :D

    Teillä on kyllä kiva talli, kun vähän väliä puuhatte jotain tuommoista hauskaa. Näitä juttuja lukiessa tulee aina vähän ikävä ihmisten ilmoille ja (toimivaan) talliyhteisöön...

    VastaaPoista
  2. Joo, tuonne on nyt seuloutunut tosi hyvä porukka <3 Ihanaa kun joku jaksaa järjestää ja muut jaksaa osallistua. Ei tuolta raaski lähteä minnekään (eikä onneksi ole tarvettakaan), vaikka lähempääkin kotoa löytyisi talleja!

    VastaaPoista