keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Villinä ja vapaana

Ulkona on ollut edelleen liukasta joten oma ihminen ei ole vienyt minua kävelylle ollenkaan. Yksi aamu kuitenkin meidät otettiin sisään ja oma ihminen kaivoi taas suitset esiin. Minä seisoin jo ovella kuopimassa, porkkanaa tänne ja mennään! Ikävänä lisänä tosin tuli se kamala turpahihna.

Pihalla piti kävellä tipuaskelin ja kieli keskellä suuta, vaikka minulla olikin tosi kiire niin oli pakko kävellä nätisti ensimmäinen pätkä että pysyttiin pystyssä. Sen jälkeen kyllä otinkin ilon irti pitävämmästä tiepohjasta ja koitin koko ajan ehdotella omalle ihmiselle, että mentäiskös vähän lujempaa. Kerran taisin osua Kaverin takapuoleen kun en huomannut höseltäessäni, että se olikin niin lähellä. Onneksi Kaveri ei potkaise minua koskaan.

Sitten päästiin maneesiin ja vapaus koitti! Kaverin kanssa juostiin minkä kintuista lähti niin, että ensimmäisen viiden minuutin jälkeen kumpikin oli jo vähän hiessä. Mutta kun juokseminen on niin kivaa! Sen jälkeen malttaa tutkiskella minkälaisia esteitä maneesista tällä kertaa löytyy, mitä nyt ihmiset aina välillä hätistelee liikkumaan taas. Hengähdystauoilla oli hyvä koittaa hangata turpahihnaa Kaveria vasten, mutta se pahalainen pysyy kun tauti. Ja kun hengitys tasaantui vähän, niin mehän juoksimme! 

Joskus maltan ravatakin, mutta laukkaaminen on kyllä SE juttu!
Yhden kerran unohdin jarruttaa ajoissa ja päädyin maneesin kulmassa olevaan purukasaan, onneksi se on paljon isompi kuin minä ja ihan pehmeä sisältä, joten sukelsin sisään ja pompahdin saman tien pois. Sen verran se yllätti, että ensi kerralla lupaan kaartaa aikaisemmin. Eikä siitä onneksi tullut kuin ehkä vähän henkisiä vaurioita, oma ihminen kun nauroi ihan katketakseen kun huomasi mitä tapahtui. Väittää, että tarvitsisin aivot. Pah. Minullahan on sellaiset jo, ihan omat ja vähän käytetyt!

Juoksujen jälkeen käveltiin taas, tällä kertaa maltoin kävellä nätisti oman ihmisen perässä enkä ryntäillyt ollenkaan. Kotikarsinassa pääsin vihdoin eroon turparemmistä ja sain porkkanaakin, joten kaiken kaikkiaan aika kiva päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti