perjantai 20. toukokuuta 2016

Synttäripotretteja

Synttärit oli ja synttärit meni, mutta kuvat jäi julkaisematta. Tässä siis vähän poseerauskuvia ennen ensi viikon kisaraporttia. Menin siis ilmoittamaan meidät ihan ensimmäisiin oikeisiin koulukisoihimme! Ohjelman taso ei päätä huimaa, mutta muita liikkuvia osasia onkin sitten ihan tarpeeksi. Kisohin pitää mennä trailerilla (en ole vetänyt koppia sitten viime syksyn, jolloin se oli ensimmäinen kertani), eka kertaa kisoissa, ekaa kertaa tuolla tallilla, heppa käyttäytyy jos käyttäytyy (eli hyvin, huonosti tai hyvin huonosti)... Raporttia seuraa, jos Daisy ei jumiudu jo lähtiessä lastaussillalle eikä kuski saa sydänkohtausta kaikesta etukäteisjännittämisestä!

Täytyihän ne viralliset viisivee-kuvatkin siis ottaa. Kyllä tuo alkaa ihan selvästi muistuttaa jo aikuista hevosta rungoltaankin, Daisy on selvästi pyöristynyt eikä ole enää ihan niin rimppakinttu kuin nuorempana (valitettavasti tämä pätee myös omistajaansa).
Piti koittaa myös sitä, miten narun päässä juokseminen onnistuu. Jos vaikka tänä kesänä viimein saisi aikaiseksi ottaa hevonen kyytiin ja ajella Forssaan katselemaan sen upeita rotutovereita. Aikeissa se on ollut joka vuosi, mutta jospa nyt viimein...Daisy hölkkäili löysällä narulla oikein mallikelpoisesti ja riekkumatta. Mitä minun hurjalle varsalleni on tapahtunut? Nyt minua alkoi huolestuttaa: mitä jos se on liian kiltisti? Nätti hölkkä ei ole kovin näyttävää. Todennäköisempänä vaihtoehtona on tietenkin ympäirstöä tuijotteleva, pukitteleva ja laukkaava hevonen. Ehkä täytyy pitää mininäyttelyt omalla tallilla, että päästään harjoittelemaan tunnelmaa :)

4 kommenttia:

  1. Mikä kaunokainen! Ja niin somat onnenkolikot kyljissä.

    Onnea kisoihin! Toivon paljon kuvia. Tötteröhännät ovat aina edukseen puunattuna ja suittuna, vaikka vähän hilluisivatkin. 8)

    VastaaPoista
  2. Onnea Daisy :) Nyt alat olla jo aikuinen! Ja edelleenkin niin kaunis! Nyt onnea kilpailuihin, hyvin se menee.

    VastaaPoista