torstai 1. toukokuuta 2014

Vapunviettoa

Nyt olen ihan oikeastikin kolme vuotta vanha. Oma ihminen laittoi minulle helisevän riimun päähän päivän kunniaksi ja vei minut ulos poseeraamaan kameralle. Takaa kuului kaikenlaisia mielenkiintoisia ääniä ja tallikaverikin oli kentällä, mutta kun kerrankin pääsin ulos Oman ihmisen kanssa, niin poseerasin kiltisti enkä ottanut ylimääräisiä kierroksia häiriötekijöistä.


Talliin palattuani jouduin vielä seisomaan mittatikun (eli ajopiiskan) vieressä mitattavana. Hyvällä venytyksellä mittaus antoi tulokseksi 150,5cm, eli aika saman kokoisena olen pysynyt tämän talven. Oma ihminen tosin kuiskutteli, ettei haittaisi yhtään vaikka venähtäisin vielä muutaman sentin.

Pari päivää synttäreistäni Oma ihminen tuli taas ja sain harjauksen auringonpaisteessa. Olen jo karistanut melkein kaiken talviturkkini! Sitten käytin Omaa ihmistä kävelyllä pitkin tarhaa. Unohtakaa terapiaratsastus, terapiatalutus se vasta onkin poikaa ainakin hymyn leveydestä päätellen!2 kommenttia:

  1. Kylläpä sinä olet kiltti. Terapiatalutus on nyt oikein tärkeää puuhaa :) Jokseenkin maailman tärkeintä. Ja rauhallisesti!

    VastaaPoista